WooCommerce-verkkokauppa

Suomen suosituin verkkokauppa-alusta.

 

Toteutamme yrityksellenne verkkokaupan avaimet käteen periaatteella useiden vuosien kokemuksella. Käytämme WooCommercea, joka on on yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Paytrailin Suuri verkkokauppa-alusta -raportissa WooCommerce komeilee suosituimpien verkkokauppa-alustojen kärjessä vuodesta toiseen. Lue vuoden 2019 raportti täältä.

WooCommerce on helppokäyttöinen, ja se toimii sujuvasti kaikilla päätelaitteilla. Sen perustaminen ja käyttö on edullista, ja sitä on helppo kehittää ja laajentaa. WooCommerce integroituu tehokkaasti tuotetiedonhallinnan järjestelmien kanssa tehostaen verkkokaupan näkyvyyttä hakukoneissa.

WooCommerce toimii WordPress-julkaisualustan päällä. Ohjelmat toimivat loistavasti yhdessä ja mahdollistavat yrityksen nettisivujen, blogin ja verkkokaupan yhdistämisen saumattomaksi kokonaisuudeksi. Kokoonpano mahdollistaa nopean, vaiheistetun ja kustannustehokkaan verkkokaupan rakentamisen, sekä tarjoaa käyttäjilleen helpon tavan laajentaa verkkopalvelua uusilla ominaisuuksilla.

WooCommerce -logo Deston Oy

WordPress -logo Deston Oy